Avatar uživatele
Pokročilý

Co s vepřovým, aby nebylo jak podrážka?

Co s vepřovým, aby nebylo jak podrážka?
Doplňuji:
naklepala, usmažila, uvařila, udusila a zuby si vylámala:(

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Naklepat,uvařit!?

Tak to bylo špaté maso,nějaký stoletý prasátko! Případně svině!
Doplňuji:
Annas,Vy se papińáku nebojíte,já mám z něho od dětství hrůzu. Mamce to pořád nějak prskalo,sem tam bouchlo. Nějak se mi to nezdá,ale máte pravdu,to by určitě masíčko během chvilky změklo,i když jsem zažila masko,které se nedalo uvařit,dokonce smrdělo prasetem.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Nejlepší je tlakový hrnec. V něm se nejlépe maso dusí. Já v něm dělám všechno - brambory, rýži, hovězí, vepřové atd.


Avatar uživatele
Zlatý

Tlakáče se rozhodně není třeba obávat, je ovšem nutné respektovat návod na používání a nenechávat ho na plotně bez dozoru. Manželka kromě hrnce, kde třeba dělá i kroupy na šoulet, velmi často používá remosku. Perfektní je z ní např. kulatozrnná rýže a bezvadně chutná v remosce upečené /vykostěné/ vepřové koleno. To fakt nemá chybu.


Avatar uživatele
Bronzový

Naklepat a naložit do druhého dne do oleje.


Avatar uživatele
Stříbrný

Stare maso,nejlepši na gulaš.


Avatar uživatele

Bylo to opravdu vepřové?
Je to dlouho,co v Rusku našli zmrzlého mamuta.
Ochutnali-šlo to.


Avatar uživatele
Zlatý

Slyšela jsem několik názorů odborníků na zdravou výživu, papiňák nedoporučovali z toho důvodu, že se nějak tím tlakem mění struktura toho pokrmu - masa.
A je přece stejně známo, že zdravější je delší vaření za nízké teploty. Takže já vařím, dusím, atd. na velmi, velmi nízkou teplotu, téměř bez vody, ta je obsažena v tom masu a jak není "vymáchané" v té vodě, má zcela jinou a dobrou chuť. Je to také v nádobí, u toho, co mám, tak poklice sedí přesně na hrnec a voda se z potravin neodpaří, ale udrží se v nich. Také používám tzv.pomalý hrnec a taky dobrý - doporučuji :-).
A v neposlední řadě to je také v kvalitě masa, co si budeme povídat, že? :-)


Avatar uživatele
Registrovaný

tak příště takové maso použij na guláš, dlouho dusit a aby změklo, babička přidává na špišku noži kypřícího prášku do pečiva ;)


Avatar uživatele
Pokročilý

Myslím že by stačilo jen naklepat a usmažit..nebo udusit..jedno s toho.. nedoporučuji všechno dohromady..

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.