Avatar uživatele
Pokročilý

Co s naloženým masem?

Po grilování zbyla naložená krkovice.Chtěl bych ji obalit v trojobalu,ale prý to nebude dobré.Má někdo zkušenosti.?Lák byl z oleje,gril.koření,česneku a pepře.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Klíďo píďo v alobalu, nebo udělat řízky, upéct, atd, atd. Před obalováním akorát trochu setřít... Naložené maso je vždy lepší ))

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Nevím proč by to nebylo dobré, masíčko bude křehké. Bude to jen jiná chuť řízku a nebo udělej jen těstíčko vajíčko s moukou a v tom to usmaž, bude to změna ....ale dobrá změna, tomu věř. Dobrou chuť -k tomu zeleninu a bašta je hotová


Avatar uživatele
Zlatý

Klidně to obal jako řízek a nebo
rozehřej pánvičku (bez oleje) a normálně to usmaž jako přírodní řízek,k tomu hranolky,tatarka a oběd jak vyšitý! Dobrou chuť


Avatar uživatele
Stříbrný

Můžete jej udusit a zbytek marinády použít na omáčku.Pod trojobalem by to byla neobvyklá
chuť skusil bych jeden kousek a ochutnat.Jednou jsem v restauraci dostal pod trojobalem opepřený řízek, moc mi to nechutnalo.


Avatar uživatele
Stříbrný

Pekáček vymazat olejem,rozložit pláky masa,posypat cibulí,nakrájenou na kolečka,na ni hodit hrst hub,poklást plátky syrových brambor,zalít zbytkem marinády.Nechat zapéct asi 30 minut.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 876
Zlatý annas 774
Zlatý marci1 502
Zlatý iceT 499
Zlatý gecco 443
Zlatý briketka10 432
Zlatý quentos 413
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 353

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.