Avatar uživatele
Registrovaný

Co dělat, když to přeženeme z feferonkami?

Vařila jsem polévku, ale, jak jsem zjistila později, přidala jsem přiliš mnoho feferonek. Dá se ta palčivá chuť ještě něčím zmírnit?
Doplňuji:
Dobře! "Moudré" rady typu: Zajez to, zapij to, nařeď to, mě skutečně nezajímají. Chtěla jsem vědět, zda se dá ta palčivá chuť něčím zmírnit, či stáhnout.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

moje maminka říkávala že když se moc přejíš feferonkama máš ihned zakousnout suchým chlébem

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Registrovaný

Správně, chleba, stejně jako do guláše nebo nedávno se tu kdosi ptal na žhavé lečo. Jenže chleba do polívky je blbost, takže nezbývá, než to naředit vodou na přijatelnou pálivost a pak dodat ostatni ingredience. Budete toho mít kotel, ale nebude to tak pálive. Anebo druhá možnost, za stálého míchání vlejte do záchodu, spláchněte a uvařte polévku znova.
Doplňuji:
Tak jinak, když to přeženete s feferonkami do polívky, tak s tím prostě nenaděláte nic, můžete to vylít a začít znovu, je to dost jasné?


Avatar uživatele
Registrovaný

Strouhaný kokos

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 480
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.