Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.prosinec 8:03

Správně, chleba, stejně jako do guláše nebo nedávno se tu kdosi ptal na žhavé lečo. Jenže chleba do polívky je blbost, takže nezbývá, než to naředit vodou na přijatelnou pálivost a pak dodat ostatni ingredience. Budete toho mít kotel, ale nebude to tak pálive. Anebo druhá možnost, za stálého míchání vlejte do záchodu, spláchněte a uvařte polévku znova.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.prosinec 9:06

Správně, chleba, stejně jako do guláše nebo nedávno se tu kdosi ptal na žhavé lečo. Jenže chleba do polívky je blbost, takže nezbývá, než to naředit vodou na přijatelnou pálivost a pak dodat ostatni ingredience. Budete toho mít kotel, ale nebude to tak pálive. Anebo druhá možnost, za stálého míchání vlejte do záchodu, spláchněte a uvařte polévku znova.
Doplňuji:
Tak jinak, když to přeženete s feferonkami do polívky, tak s tím prostě nenaděláte nic, můžete to vylít a začít znovu, je to dost jasné?