dělají se mi na rukách zvláštní pupínky. jsou jen na prstech a
dlaních. najednou se objeví a třeba za 3 dny zmizí. někdy je jeden, někdy
třeba 5. tvoří se třeba po dvou dnech, někdy je pokoj 3 týdny, je to
nepravidelné. jsou vystouplé, průsvitné, velké tak 1mm a uprostřed je
většinou tmavší tečka, vypadá to jak maličké včelí bodnutí. bolí to
jak zanícená tříska nebo jako zanícený pupínek. je to tvrdší a
vodnaté. chci jít k dr, jenže než najdu čas a než se objednám, zmizí mi
to ☹
díky za odpovědi
Doplňuji:
9řemesel díky, ale nevím nevím, je to v barvě kůže a fakt malý, jen
hodně bolavý 🙂 asi by to nešlo vidět. kor tím naším stoletým
foťákem 🙂
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Upravil/a: straširybka
| Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? panenka, annas, Jahoda, anonym před 5578 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já bych šla také k doktorovi ke kožnímu na zdravotní problémy si udělat čas musíte :) jak vam to naskočí tak utíkejte :D
| 0 Nominace Nahlásit |
jaktoze nejste pripravena na internetoveho Doktora Who ? 🙂 … ne vazne, bez alespon te fotografie by vam pres internet nejspis neporadil ani kozar profesional, ktery mezi nami podle vseho neni. Tak za nim radeji zajdete osobne 🙂 Jak by se dala takova vec diagnostikovat bez zraku, hmatu?
|
4Kdo udělil odpovědi palec? panenka, anonym, 9 řemesel, straširybka
před 5578 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Bohužel nevím a neznám.Ale napadlo mne ,co takhle vyfotit a ukázat dr.?V režimu makro by to mělo vypadat přesvědčivě ..
|
3Kdo udělil odpovědi palec? anonym, anonym, straširybka
před 5578 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Měla jsem kdysi něco hodně podobného – malinké vodnaté pupínky na prstech, někdy svědily, jindy spíš bolely. U mě se nakonec ukázalo, že to byla forma dyshidrotického ekzému, který se zhoršoval hlavně ve stresu nebo při častém kontaktu s vodou a saponáty. Také se mi stávalo, že než jsem se objednala k doktorovi, pupínky zmizely, a pak jsem měla pocit, že si to vymýšlím. Nakonec mi pomohlo všechno fotit, aby měl lékař představu, i když to zrovna nebylo vidět. Když jsem nevěděla, co si o tom myslet, využila jsem i odbornou poradnu na Lékárna.cz, kde mi poradili, co sledovat a na co se u doktora zaměřit. Bylo to fajn v tom, že jsem pak věděla, jak problém lépe popsat a nešla tam úplně naslepo.
| Drap | 3459 | |
| annas | 2020 | |
| marci1 | 2018 | |
| Kepler | 1902 | |
| mosoj | 1778 | |
| da ny | 1504 | |
| zjentek | 1270 | |
| elkon | 1090 | |
| hanulka11 | 1028 | |
| quentos | 960 |
| Děti a zdraví |
| Ženy a zdraví |