Avatar uživatele
Bronzový

Způsob přípravy zelí z kedlubny.

Připravuje se dušené kedlubové zelí stejným způsobem jako zelí kysané?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Já připravuji zelí po moravském způsobu:

Kedlubny se nastrouhají na hrubším struhadle. Nastruhané kedlubny zalijeme horkou vodou, přidáme kmín a nezakryté za míchání vaříme do měkka.

Přichystáme si jíšku s cibulkou a přidáme ke kedlubnovému zelí. Na závěr dochutíme octem a cukrem

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

U nás vaříme kedlubnové zelí zahuštěné strouhanou bramborou. Osolit a okyselit, dobrou chuť.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1004
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 880
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 468
Zlatý quentos 434
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 372

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.