Avatar uživatele
mirlin

Způsob přípravy zelí z kedlubny.

Připravuje se dušené kedlubové zelí stejným způsobem jako zelí kysané?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? annas, anonym, flodur, Sopka, anonym, bari před 4080 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Já připravuji zelí po moravském způsobu:

Kedlubny se nastrouhají na hrubším struhadle. Nastruhané kedlubny zalijeme horkou vodou, přidáme kmín a nezakryté za míchání vaříme do měkka.

Přichystáme si jíšku s cibulkou a přidáme ke kedlubnovému zelí. Na závěr dochutíme octem a cukrem

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
elektrikář

U nás vaříme kedlubnové zelí zahuštěné strouhanou bramborou. Osolit a okyselit, dobrou chuť.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek