Já připravuji zelí po moravském způsobu:
Kedlubny se nastrouhají na hrubším struhadle. Nastruhané kedlubny zalijeme horkou vodou, přidáme kmín a nezakryté za míchání vaříme do měkka.
Přichystáme si jíšku s cibulkou a přidáme ke kedlubnovému zelí. Na závěr dochutíme octem a cukrem
0 Nominace Nahlásit |
U nás vaříme kedlubnové zelí zahuštěné strouhanou bramborou. Osolit a okyselit, dobrou chuť.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1679 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 585 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |