Avatar uživatele
paul1

Vyrábíte si kapary (kaprlata) z pampeliškových puků?

Tento rok jsme nezaváhali, poupata jsme včas nasbírali a kapary z pampelišek jsou už zalité v nálevu. Později přidáme ještě poupata medvědího česneku. Minulý rok jsme zaváhali a na poupata pampelišek jsme si vzpomněli, až když ve velkém kvetly. Do čeho kapary dáváte?

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? annas, Malvína, EKSOT123 před 12 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Nassin

Kapary nevyrábím, nekupuji, protože je v domácí kuchyni nepoužíváme .

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Malvína

Nevyrábím si je, občas koupím. Používám je na jednohubky nebo do mého oblíbeného jídla - těstoviny, ančovičky, kapary, parmazán, passata, sušená rajčata, česnek, červená cibule. Vše v jednom hrnci.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
EKSOT123

Na. Ale syrovou mladou nať jím už léta a poupata jsou na tom to nejlepší. Pampeliška, bršlice, m česnek, jsou jak dělané pro lenochy jako já - nemusí se pěstovat.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek