Ja je zboznuju. Ane nevim, ktere sleduji, ale proste si nejaky zapnu a sleduju. Vetsinou maji necelou hodinu, takze jich kazdou noc stihnu nekolik. Taky to tady nekdo mate tak? Dekuju.
Zajímavá 0 před 761 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Skoro vůbec ne. Mám rád celou historii a tím myslím i dinosaury a pak třeba dávný pravěk. Z lidské historie však spíš nejvíc starověk až novověk všude ze světa – do počátku 20. století, ale zrovna moderní dějiny a 2. světová mě nezajímá skoro vůbec… hlavně už jen proto, že je skoro všude a zajímá se o ní úplně každý. A plno rádoby znalců-laiků historie se dělají, kolik toho neznají a přitom mají pár znalostí a to převážně jen z druhé světové v Evropě.
Upravil/a: Disraeli
2Kdo udělil odpovědi palec? Ametyst, VaclavZeman
před 761 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nemám. Jen ve mně vyvolávají pocit, že byl Hitler génius, a je tímto oslavován.
2Kdo udělil odpovědi palec? Disraeli, VaclavZeman
před 761 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano, moderní dějiny mě z historie zajímají zdaleka nejvíc – nejen proto, že jsme je na gymplu jaksi „nestihli probrat“. Představte si to – když se blížil konec učebnice a s ní konec 19. století, byl jsem celý natěšený, a co nám přistálo na lavicích při další hodině? Tadá – zpátky do pravěku…
1Kdo udělil odpovědi palec? VaclavZeman
před 761 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já je mám taky rád. Není zač.
Historia magistra vitae
Upravil/a: Lotr2008
před 761 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ne že bych je hltal, ale když je možnost, rád se podívám. Lidé by se měli poučit z historie, jak málo stačí k vzestupu zla a kam to vede. Zvlášť, když je to dnes opět aktuální. Člověk řekl, že s našimi zkušenostmi a přístupem k informacím nemůžeme stát na straně agresora, ale přesto je spousta lidí, kteří Putina obhajují.
před 761 dny
|
0 Nominace Nahlásit |