Avatar uživatele
Registrovaný

Proč řízek v kuchyni voní a v obýváku smrdí?

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Z vlastního experience - search vím, že řízek sám za to nemůže. V obýváku smrdí především výpary z oleje na pánvi, které mají naprosto nečekané interakce s navoněnými osobami, smradlavými fuseklemi i prdy ostatních hostů. No teda...

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Pokročilý

Čerstvě hotový řízek z kuchyně je voňavý, ale jeho vůně postupem chladnutí vyprchává. Aroma se mimokuchyňské prostředí vytratí do ,,standardních" vůní, které vnímáme třeba v obýváku.


Avatar uživatele
Zlatý

Mně řízek voní všude. Nepoužívám olej ;-)


Avatar uživatele
Stříbrný

Protože v kuchyni převládá vůně připravovaného masa, kdežto v obýváku již spíše pach spáleného tuku.


Avatar uživatele
Stříbrný

Můj řízek by voněl i na WC :D.
Záleží na čem, jak řízek smažíte. Některé řízky peču v troubě.
Smažím pouze na sádle, někdy ny ghí. Na oleji výpary více „páchnou“,
přepelují se. Doporučuje se vložit plátek brambory nebo mrkve.
U oeje je zdravý způsob smažení ten, že se upeče 1 várka, olej/tuk slije.
Na další se použije nový. Sádlo má vysojý bod kouřivosti a smažení na něm je zdravé.
Výpary ze smažení je třeba vyvětrat.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1325
Zlatý annas 1202
Zlatý hanulka11 985
Zlatý Kepler 812
Zlatý marci1 741
Zlatý iceT 568
Zlatý briketka10 493
Zlatý gecco 490
Zlatý quentos 472
Zlatý mosoj 413

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.