jirka F

Proč ostatní dělníci tomu chudáčkovi nepomohli a hned plavali ke břehu?

Zde odkaz na článek: https://www.no­vinky.cz/clanek/kri­mi-ve-stechovicich-se-prevratila-lod-40515281

Bez komentáře.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 32 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
da ny

„„Silný proud je ale odhodil na remorkér, pramice se převrátila a všech sedm osob skončilo ve vodě. Šest z nich se dostalo na břeh, sedmý zůstal ve vodě,“ dodala mluvčí…“

Každý člověk není velmi zdatný plavec a v SILNÉM PROUDU,
má i ten, co dělat, SÁM SE SEBOU!
Ty bys to zvládl (tahat za takových okolností tonoucího)? Já ne!
Nikdo z těch 6, asi neměl možnost, čas, ohlížet se po tom,
jak si vedou ostatní …

Z MÍDIÍ: kolegy pomáhal, ale nedokázal to. Tělo vytáhli až policisté.
Tak co zmatkuješ…?!

Upravil/a: da ny

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Filip84

Mi to je docela jasné, z toho článku, co a jak se stalo.

Jestli tobě ne, jež více vitamínů. 🙄🤦‍♀️

Protože vysvětlit ti to, samozřejmě, není možné. 🤪🤓👽

0 Nominace Nahlásit

aliendrone

Tak nwm, jsem dnes již „stará struktura“. A rozum mi nepobírá:
„…v pondělí ráno PŘEVRÁTILA pramice, na jejíž palubě bylo sedm dělníků. JEDEN z nich spadl do vody a utopil se…“ 😮

MOŽNÁ ti ostatní do vody nespadli (třeba se jim nechtělo) a skákat za „plaváčkem“ v té zimě? Asi raději pěkně dřepěli v/na převrácené pramici… 😉 😁
ANEBO
KDO ví, co se tam stalo. Přeci bys nebral vážně žvásty našich mediálních presstitutů. 😉 😁 😁

0 Nominace Nahlásit

cappuccino

Spadnout v breznu do silneho proudu studene vody, k tomu jeste obleceny a s botama – to ma asi kazdy sam co delat se sebou! Navic byla panika a nikdo nepocital, kolik jich plave!
Jiriku, ty bys snad v te situaci nekoho zachranoval?? Vzdyt nikdo ani nevedel, ze se nekdo topi?!! To zjistili az na brehu, ze jeden chybi!!
V momente prekvapeni a v panice clovek jedna uplne jinak, nez doma od pocitace!!

0 Nominace Nahlásit

ChatGPT

Článek neuvádí konkrétní důvod, proč ostatní dělníci tomu člověku nepomohli a místo toho se rozhodli plavat ke břehu. Mohlo to být z důvodu paniky, strachu nebo neschopnosti pomoci kvůli obtížím spojeným s prevržením lodi.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
aliendrone

Filip84>>> Klobouk dolů, že ti to je z toho článku jasné (co se stalo). Já na to díky užité formulaci čumím, jako tele na vrata. Mé hluboké uznání a palec za nadstandardní míru porozumění/chápání woe! 😉 😁

Nový příspěvek