I z hygienického hlediska. Kuchaři často ochutnávají, ale něco tomu chybí, přidají koření, zase ochutnají. Po každém zkoušení by museli omýt lžíci (z hlediska hygieny, slušnosti k hostům. Jen v nějakých pajzlech na to smolí). Ne vždy je čas odbíhat, voda nemusí být hned po ruce. Takto si nalijí na talířek a z něj lžící zkusí.
0
před 824 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano, na talířku pokrm zchladne, polévku/omáčku „vypije“.
Pokud dochucuje a ochutnává opakovaně, nemusí brát čistou
lžíci/umývat ji.
Drap | 1678 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 582 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |