Avatar uživatele
pedol

Proč kuchař ochutnává omáčku z talířku?

Na rozdíl od lžičky se omáčka ochladí na přijatelnou teplotu?

Zajímavá 0 před 121 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Malvína

I z hygienického hlediska. Kuchaři často ochutnávají, ale něco tomu chybí, přidají koření, zase ochutnají. Po každém zkoušení by museli omýt lžíci (z hlediska hygieny, slušnosti k hostům. Jen v nějakých pajzlech na to smolí). Ne vždy je čas odbíhat, voda nemusí být hned po ruce. Takto si nalijí na talířek a z něj lžící zkusí.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Avatar uživatele
pedol

Omlouvám se za dotaz, vzápětí jsem dohledal na netu. Je to tak, jak jsem si vydedukoval

Avatar uživatele
da ny

Ano, na talířku pokrm zchladne, polévku/omáčku „vypije“.
Pokud dochucuje a ochutnává opakovaně, nemusí brát čistou lžíci/umývat ji.

Avatar uživatele
Malvína

Díky za přetlumočení mé odpovědi.

Nový příspěvek