Avatar uživatele
Bronzový

Potřebovala bych poradit s pečením konkrétního koláče...

http://www.pecenijeradost.cz/… To je on, má výzva! Už jsem ho pekla dvakrát a ani jednou se mi nepodařilo ho dopéct. Věděla jsem, že je uvnitř nehotový, ale ze stran už se připékal a shora začal flekatět, tak jsem ho musela vyndat. Nemáte tušení, co bych mohla udělat za chybu? Koláč by jinak byl chutný a napodruhé už skoro byl - nechala jsem ho v troubě déle - jak samotný korpus, tak potom jako celek. Prosím, poraďte.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Bronzový

Do třetice všeho dobrého.Dejte místo hladké,polohrubou mouku.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Těsto vložit do vyhřáté trouby a přikrýt pečícím papírem.

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Stříbrný

elektrikář

Zkusil bych vypnou horní topné těleso, posunout koláč na nižší příčku, péct delší dobu při nižší teplotě. Snad se to příště povede.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1010
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 435
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 381

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.