Avatar uživatele
Mr. Marek

Pokud přidáváte do hotové koprovky něco speciálního, tak co?

Samozřejmě obvykle se přidává vejce, máte nějakou specialitu?
Zdroj: https://pixaba­y.com/cs/illus­trations/va%C5%99en­%C3%AD-j%C3%ADdlo-d%C3%ADt%C4%9B-kucha%C5%99-kuchyn%C4%9B-4662712/

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? annas, Lurius, Gonfaloniér, Hufnágl před 1254 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Já vařím koprovou omáčku se sušenými houbami.

Jinak jde běžný recept s domácím hrnečkovým knedlíkem a vařeným vejcem .

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Gonfaloniér

Přímo do koprovky už nic. Ale jíme to s dušeným hovězím masem, vejci a vařenými brambory (podobně i zeli – s nadrobno nakrájenou trochou brambor pod tím, je to vždy lepší. Ale samozřejmě jen u těchto dvou jídel. U jiných omáček jako třeba rajská… blé. K tomu by to dobré nebylo).

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Hufnágl

Ke koprovce zásadně brambory, vejce, a když dostanu důchod, tak i hovězí masíčko a na zjemnění dávám smetanu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

Do hotové koprovky zkus před podáváním natrhat nitě rozmotaných korbáčiků. A bramboru pěkně na malé kousíčky a nerozvařit… prostě tu polévku neodbýt, ale pomazlit se s ní. (;

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Rilika25

Příspěvek smazán administrátorem.

Avatar uživatele
Hufnágl

annas
Já dávám kopr a sušené houby (pokud nejsou čerstvé) do kulajdy.

před 1253 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Midoc

Sušený kopr.

před 1254 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Gonfaloniér

Wow, taková ingredience se v koprové omáčce jen tak nevidí. :DD

před 1254 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek