Avatar uživatele
Pokročilý

Můžu při pečení použít místo amonia prášek do pečiva nebo sodu?

A pokud ano, v jakém poměru?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Amonium má jiné účinky než prášek do pečiva a soda. To jsem tedy nikdy nenahrazovala. Mám recept na řezy z amonia a těsto pak je tak zvláštně křehké to by prášek do pečiva ani soda neudělalo.Koupíte ho v drogerii amonium.

 

Otázka nemá žádné další odpovědi.

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1010
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 435
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 381

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.