Avatar uživatele
Pokročilý

Můžu při pečení použít místo amonia prášek do pečiva nebo sodu?

A pokud ano, v jakém poměru?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Amonium má jiné účinky než prášek do pečiva a soda. To jsem tedy nikdy nenahrazovala. Mám recept na řezy z amonia a těsto pak je tak zvláštně křehké to by prášek do pečiva ani soda neudělalo.Koupíte ho v drogerii amonium.

 

Otázka nemá žádné další odpovědi.

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 938
Zlatý annas 808
Zlatý marci1 527
Zlatý iceT 514
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 451
Zlatý quentos 421
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 358

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.