Avatar uživatele
Merlin

Máte někdo zkušenost s používáním mletého bílého pepře?

Do čeho se hodí a čím se liší od mletého černého pepře.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? flodur, elektrikář před 4957 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
flodur

Bílý pepř je zdravější,dražší ale méně aromatický než černý.Používá se do jemnějších jídel například polévek.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
hanjimka

Je podstatně jemnější a vhodný do zeleninových,kré­mových polévek a do salátů.Nejsou tam pak černé tečky a vypadá to líp.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
elektrikář

Bílý pepř se vyrábí omletím černé šlupky s normálního pepře. Používá se do majonéz a salátů spíš pro vzhled. Část aroma je uloženo pod slupkpou a tak je jemnější.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek