Avatar uživatele
Elk

Máte nějaký recept na jikry nebo mlíčí? Polévku, prosím – ne!

Doplňuji:
Děkuji! Všechny nápady jsou super! Jelikož jiker i mlíčí mám dost, vyzkouším všechny varianty. Mňam!!!

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: Elk

Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? anonym, iceT, Andělé, johana 56, hanulka11, tom004 před 4201 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Pokud se něco takového vyskytne, uvařím, vychladlé smíchám s máslem /popřípadě s nějakou náhražkou / a udělím pomazánku. Do pomazánky lze přidat téměř cokoli. Většinou dávám hořčici, cibuli nebo pórek, koření, stereilizováný okurek, vařené vejce, koření a sůl, Lze ale přidat cokoli

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
iceT

Když tatík chytil nějakou rybu,co měla jikry ,tak byla u nás taková pochoutka-jikry se osolily,opepři­ly,popřípadě posypaly kořením na ryby a pak se hodily na rozpálenou pánev a oprančily se.Ono to vlasně celé drželo pohromadě v takové blance,tak ta se netrhala,aby jikry zůstaly vcelku.A hezky obracet,aby byly dokřupava a dozlatova.Jé,a někdy jsme tak připravovali i malé karásky a nebo okounky,to pak bylo místo slaných krekrů.....
Mlíčí se u nás moc nedělalo.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
hanulka11

mlíčí si udělej v 3obalu
dobře ho vyper a pokap citronem a nech odležet cca po 2hodinách obal a usmaž podávej se zeleninou

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Já tedy tyhle věcičky upravuji podle kuchařky pana Vaňhy, tam si vybereš.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
kablik

nejlepší je to hodit kočce…pokud neumíš dobrou a správnou rybí polévku, předpokládám že jsi rybář

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek