Avatar uživatele
Pokročilý

Mám kýtu z divočáka, je potřeba naložit ji před úpravou?

Pár lidí mi řeklo že je nutné ji naložit, ale nezdá se mi to. Má někdo zkušenosti nebo ví něco o předpřípravě masa?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Pokročilý

Ano , naložit. Doporučuji nějakou mysliveckou kuchařku. Nemyslím ty blabla rádoby kuchařky , ale pořádnou. Například od paní Rakušanové. To je pak vařeníčko. Divočinu , či lépe zvěřinu máme každý měsíc , a naložené je nesrovnatelně lahodnější.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele

Je třeba také vědět,jak dlouho je to masíčko staré(kdy byla střelena),zvěřina potřebuje zvláštní pozornost.Jak starý byl divočák.Mladé kusy nepotřebují zvláštní nakládání,stačí klasické divoké koření nasucho,starší kusy už bych dala do tzv.mořidla.Receptů nalezneš na netu spoustu,ale nejlepší je vždy to nejméně složité nakládání.Ještě je důležité,co chcete z masa připravit.Jestli řízečky,naložte si je do červeného vína, jalovce, pepře, hořčice, dejte snítku tymiánu,cibuli na čtvrtky,bobkáč,nové koření,sů.lDobrou chuť.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1000
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 876
Zlatý marci1 563
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 467
Zlatý quentos 434
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 370

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.