Hofmanm

Která sociální síť Vám nejvíce vadí? A kterou byste za sebe naopak doporučili?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? paul1, OmylCZ před 27 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Ametyst

Odpoveď byla označena jako užitečná

Kdo měl rozum, už dávno před léty utekl z Facebooku. Facebook stále cenzuruje jako za covidu, nevysvětlí, proč, zabanuje účet jen tak, náhle, že nevíte, proč, a není proti tomu odvolání.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Hofmanm Nahlásit

Další odpovědi
Drap

Nevadí mi žádní a žádnou ani nedoporučuji. Nepotřebuji a nepoužívám sociální sítě.

0 Nominace Nahlásit

Filip84

Žádná – nikdo mne nenutí je používat, nechápu, proč by mi měly vadit.

Žádnou: ne/používej si, jakou chceš – tvá věc, nikoli má starost.

Opravdu ynteligentní dotaz! 🤓😂

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Tonda Káňa

Proč jsi tu otázku zamkl? Jirka si založil nový účet? 😆

Nedoporučuji X, je to tam toxické a plné cenzury…

aliendrone

Káňátko>>> Zkusím hádat! Nemá to nic společného s tím, že twitter (X) provozuje „zloElon“ z Trumpetova týmu? 😮
A to ještě relativně nedávno byl téměř bohem všech se srdcem plným Praffdy a Láááázzky! Sám pamatuji dobu, kdy slovo Tesla bylo synonymem pro předražený křáp a sám jsem ji kritizoval. No a sotva (konečně!) Teslu dotáhne do (pro některé) přiměřeně užitné formy, tak BÁC! Místo aby praffdoláázzkaři Elona povýšili z boha na přinejmenším NADBOHA, tak s ním vytírají záchody. No TOTO! 😉 😮

Hofmanm

Vidíte, mně zase přišel toxický FB. Ale je fakt, že Twitter (nebo X) jde hodně dolů, toxicitu sleduji též. Ale zrušil jsem si IG i FB, tak Twitter mi přišel jako nejlepší možnost…

zjentek

Která vadila mně, tak jsem si odinstaloval ze zařízení, nebo úplně zakázal veškeré notifikace/přístup, pokud nešlo odinstalovat. Takže mně nevadí žádná. Mně žádná nakonec nezůstala 🤷‍♂️

Nový příspěvek