Avatar uživatele
Zlatý

Je nějaký rozdíl v chuti klasicky smaženého kapra při odstranění jeho šupin 'na košilku' a klasicky oškrábaném?

Samozřejmě, platí to jen pro ty, co mají rádi kapra v trojobalu s kůží.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Mě to chutná stejně,jen když je s kůží a je studený je kůže gumová.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Mám stejnou zkušenost jako dědapetr a protože právě tu gumovost mám rád, odstraňuji šupiny většinou seškrabováním.


Avatar uživatele
Pokročilý

Chuť rybího masa neovlivní způsob, jakým ho šupin zbavíte.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1006
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 435
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 377

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.