Avatar uživatele
Zlatý

Je nějaký rozdíl v chuti klasicky smaženého kapra při odstranění jeho šupin 'na košilku' a klasicky oškrábaném?

Samozřejmě, platí to jen pro ty, co mají rádi kapra v trojobalu s kůží.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Mě to chutná stejně,jen když je s kůží a je studený je kůže gumová.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Mám stejnou zkušenost jako dědapetr a protože právě tu gumovost mám rád, odstraňuji šupiny většinou seškrabováním.


Avatar uživatele
Pokročilý

Chuť rybího masa neovlivní způsob, jakým ho šupin zbavíte.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 901
Zlatý annas 787
Zlatý marci1 513
Zlatý iceT 508
Zlatý gecco 463
Zlatý briketka10 438
Zlatý quentos 416
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 356

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.