Avatar uživatele
Bronzový

Jaká buchta vznikne? V těstu je zamíchán měkký tvaroh, vaječné bílky. Dá se z toho sebrat na cukroví?

Odpovědi:

Avatar uživatele
Pokročilý

Myslíte bílky, tak ty ze zamíchaného těsta nedostanete. A buchta, vlastně těsto, vzniká smícháním mouky, kvásku, cukru, obvykle i vajec a ostatních ingrediencí.


Avatar uživatele
Registrovaný

Určitě žádné..

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1004
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 880
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 468
Zlatý quentos 434
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 372

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.