Avatar uživatele
Pokročilý

Jak zmírnit kyselost v hořčici?

Tak jsem si na zkoušku udělala experiment a vyrobila domácí plnotučnou hořčici, ale zřejmě jsem tam dala hodně octu nebo ho nechala málo převařit a tak hořčice je tak kyselá, že nejde ani jíst. Je mi to líto vyhodit, protože jinak je opravdu dobrá. Nedala by se kyselost z octa nějakým způsobem ještě snížit?

Odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Přidáním cukru, nebo sladidla.


Avatar uživatele
Zlatý

tak si ještě nadrť semínko a změň ten poměr k octu
Doplňuji:
myslím více semínka v poměru k octu ..taky existuje červený hořčičný semínko a to má ty vlastnosti, který bys teď potřebovala, když to máš moc kyselý


Avatar uživatele
Stříbrný

Kyselost snížíš buď zředěním kyselé složky, to viz zjentek, anebo neutralizací, to ale pochybuju, že najdeš prostředek, který ti kromě toho snížení kyselosti jinak tu chuť hořčice negativně neovlivní.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 951
Zlatý annas 818
Zlatý marci1 532
Zlatý iceT 515
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 451
Zlatý quentos 423
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 361

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.