Avatar uživatele
Registrovaný

Jak ušlehat cukr se žloutky? Je to něco jiného než když se píše utřete žloutky s cukrem?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Myslím,že je to stejné,jen použijete šlehací přístroj a tím pádem si ušetříte dost času.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

To je to samé. V některých receptech je psané, aby se přidávaly žloutky postupně, jinde to neřeší. Já myslím, že je to tak nějak jedno. Můžeš to šlehat ručně, ale to je stejné, jako metlou vyšlehat bílkový sníh. Nejlepší je šlehač. Tím to máš jedna dvě.


Avatar uživatele
Pokročilý

Je to to stejné. Důležité je vždy u všeho,že se nejdřív dává tekutina,potom ostatní. Takže se nejdřív dají do robota vejce a pak se postupně přidává cukr. Lépe se to rozmíchá a těsto je pak bez hrudek a je nadýchané.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 903
Zlatý annas 788
Zlatý marci1 514
Zlatý iceT 508
Zlatý gecco 467
Zlatý briketka10 439
Zlatý quentos 416
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 356

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.