Avatar uživatele
Registrovaný

Jak poznat, že je dýně (Hokkaidó) správně upečená?

Má být "vrzavá" nebo naopak úplně měkká? Děkuju.

Odpovědi:

Avatar uživatele

Asi záleží na tvé (vaší) chuti, ne? ;-)
Já ji obvykle dělám úplně doměkka - i v jako polévku (krémovou), i jako přílohu k masu. Někdy ale drobné kostky jen spařím a hned servíruju - třeba k roastbeefu je to vynikající.


Avatar uživatele
Stříbrný

Plátky dýně musí být lehce nahnědlé a mněkké.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 936
Zlatý annas 806
Zlatý marci1 526
Zlatý iceT 514
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 451
Zlatý quentos 421
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 358

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.