Zajímalo by mě, jestli děláte tajnosti např. o svém jméně apod. a pokud ano, zda pak třeba to důsledně dodržujete nebo dáte své údaje na obdiv celému světu.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
| Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 5862 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Žijeme na maloměstě a naše nejstarší vnučka se mnou odmítá chodit, protože cestou pravidelně potkávám sedm až deset přátel nebo známých. To vše díky mému dřívějšímu povolání. Nyní se snažím žít v ústranní mezi zvířaty a rostlinami. Ostatně ani se nemám čím chlubit, nebo snad dávat na obdiv.
|
5Kdo udělil odpovědi palec? anonym, annas, Miroslavst, anonym, skrz
před 5862 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
V tomto jsem na pozoru. Sice jsem zde už své jméno a věk prozradila, ale tím to končí a více neprozradím. Třeba příjmení a město už je pro mě hodně, něco takového zveřejnit na internetu. Nevím, kdo se zde pohybuje a mohl by tak toho někdo využít. Což opravdu nechci. Takže pokud člověka znám, klidně mu něco o sobě na píši, ale pokud neznám, prozatím nedávám. Až ho lépe „prozkoumám“ a poznám jaký je, pak už kontakt na sebe mohu nabídnou.. 🙂
| 0 Nominace Nahlásit |
Jak kdy,tady v místě bydliště nic moc neutajím,ale spíš některé jedince neustále překvapuju.
|
2Kdo udělil odpovědi palec? annas, Miroslavst
před 5862 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
V takovychto věcech jsem opatrná.Pokud toho člověka znám tak mu své jméno ,meil poskytnu pokud ho ale neznám tak nikomu nic nedávám. První musím o tom člověku něco vědět a znát ho a pak mu můžu svuj kontakt na sebe dát.
|
2Kdo udělil odpovědi palec? annas, Miroslavst
před 5862 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
bohužel jakkoliv si člověk váží svého soukromí, tak na internetu už za sebou stopy zamést nedokáže .. anonymní internet je už dávno hudbou minulosti a vystopovat už lze opravdu mnoho informací o každém kdo se na něm pohybuje. Každým přístupem na stránku sdělujeme malý kus informace o sobě, každou registrací ve které součsně uvádíme svoji jinou drivejsi registraci (typicky email při registraci zde) o sobe prozrazujeme neco navic a soucasne poskytujeme pojitko na spletitou sit drobecku ktera dohromady neomylne utvari nas celkovy online profil, jehoz dostupnost je sice nyni pro zaskodnika sice velmi obtizna, ale to se casem i prave diky sluzbam jako facebook, nebo openid, muze zmenit. I z jediného přístupu na internetovou stránku lze zjistit v jakém meste jste a na co myslíte, a soucasne s sebou neustale tahnete svuj vlastni identifikator (ip adresu prinejmensim) kterou vas prohlizec pochopitelne ochotne sdeluje treba i stokrat za sekundu 🙂 … doufejme jen ze tyto drobečky informací nikdy nebude mít nikdo silu a moc seskládat dohromady do komplexního přehledu o každém a o komkoliv … zatím doufejme nehrozí vidírání, ztráta pochroumání identity z velké části dnes uložené v počítačích, to je snad jen sci-fi … ale že jsou tyto drobečky informací používány a skládány dohromady pro marketingové účely, to už není žádné tajemství.
Z toho plyne ze prilis tajnosti nedelam, nema to smysl, staci doufat ze se nikdy nikomu nevyplati o vas shromazdovat informace s nejakym nekalym umyslem … coz je konec koncu docela pravdepodobne, takze se mohu radeji zabyvat svoji zivotni pojistkou pro pripad uderu bleskem ci zasazenim razovou vlnou vybuchujici atomove bomby jakozto teoreticky vetsimi hrozbami 🙂
|
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5861 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak bohužel, mé pracovní postavení mi brání k jakémukoliv utajování svých osobních informací. Takže i lidé, které neznám vědí mé údaje, e-mail, vč. adresy. Jsou situace, kdy to jinak nejde. :)
|
0
před 5861 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Proč tomu říkat tajnosti. Je to zdravý pud sebezáchovy. Dávat o sobě informace na internet (Např. Facebook, ale tady o sobě ani nic napsat nemusíte a už se vystavujete nebezpečí a to dokonce, i když vy sami si účet nezaložíte, nějaký „dobrák“ to udělá za vás) je dost neuvážené.
O údajích jako je křestní jméno „tajnosti“ opravdu není třeba dělat.
|
0
před 5861 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nedělam, účet mám ale zablokovabý. Pokud by si někdo přečet otázky a odpovědi ví o mím životě i názorech hodně.
|
0
před 5861 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Do telefonu se nepředstavuji a číslo nedám jen tak někomu.Ale když se někdo zeptá,odkud jsem,tak mu odpovím,protože se za sebe nestydím.Pokud někdo chce o někom něco zjistit,tak to stejně zjistí.....
|
0
před 5861 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek| Bedy | 1528 | |
| Michal Kole | 1199 | |
| led | 1169 | |
| Hlada | 1134 | |
| mosoj | 1123 | |
| gecco | 904 | |