Avatar uživatele
Lockie

Co vše je třeba zařídit pro příležitostné domácí pečení dezertů a následný prodej v kavárně?

Velmi ráda peču, poslední dobou se zajímám i o bezlepkové a bezlaktózové dezerty. Znám kavárnu, kde občas i pracuji a velmi ráda bych své výrobky v této kavárně i prodávala (pouze příležitostně, tj. 1× za týden/za dva týdny)…

Jenže v právní mašinérii se nevyznám a proto se obracím na ty z Vás, kteří se v ní umí orientovat.

Co vše je třeba zařídit (kromě potravinářského průkazu, který už mám), abych mohla tuto činnost provádět?

Tuším, že půjde zřejmě o kontrolu hygienických podmínek a živnostenský list.

Děkuji mnohokrát za odpověď.

Zajímavá 0 před 1871 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Založit živnost, získat povolení od hygieny.schválení místa výroby. V běžné kuchyni, kterou požíváte pro rodinu, to zřejmě nebude možné.
Přeji mnoho úspěchů v podnikání.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
ivzez

Napřed si budete muset zařídit výrobnu, která musí vyhovovat
hygienickým normám podle EU (nelze péct v béžné kuchyni).
V tomto ohledu se poraďte s hygieniky.

Až vyhovíte požadavkům hygieniků, bude všechno ostatní hračka.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Finance a podnikání