Vařila jsem polévku, ale, jak jsem zjistila později, přidala jsem přiliš mnoho feferonek. Dá se ta palčivá chuť ještě něčím zmírnit?
Doplňuji:
Dobře! "Moudré" rady typu: Zajez to, zapij to, nařeď to, mě skutečně nezajímají. Chtěla jsem vědět, zda se dá ta palčivá chuť něčím zmírnit, či stáhnout.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4146 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
moje maminka říkávala že když se moc přejíš feferonkama máš ihned zakousnout suchým chlébem
0 Nominace Nahlásit |
Správně, chleba, stejně jako do guláše nebo nedávno se tu kdosi ptal na žhavé lečo. Jenže chleba do polívky je blbost, takže nezbývá, než to naředit vodou na přijatelnou pálivost a pak dodat ostatni ingredience. Budete toho mít kotel, ale nebude to tak pálive. Anebo druhá možnost, za stálého míchání vlejte do záchodu, spláchněte a uvařte polévku znova.
Doplňuji:
Tak jinak, když to přeženete s feferonkami do polívky, tak s tím prostě nenaděláte nic, můžete to vylít a začít znovu, je to dost jasné?
Upravil/a: Ala81
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1458 | |
annas | 1296 | |
Kepler | 993 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 812 | |
iceT | 593 | |
quentos | 514 | |
briketka10 | 493 | |
gecco | 490 | |
zjentek | 467 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |