Zeptal/a se – 14.červenec 11:36
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Koupili jsme v KAuflandu kuřecí čtvrtky, mají trvanlivost do 16. 7., ale příjde mi, že už dnes smrdí. Já jsem na to dost háklivá, ale přítel říká, ať to upeču. Myslíte, že nám po tom bude blbě? Nebo se to při pečení nějak „vydesinfikuje“?
Zeptal/a se – 14.červenec 18:15
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Koupili jsme v KAuflandu kuřecí čtvrtky, mají trvanlivost do 16. 7.,
ale příjde mi, že už dnes smrdí. Já jsem na to dost háklivá, ale
přítel říká, ať to upeču. Myslíte, že nám po tom bude blbě? Nebo se
to při pečení nějak „vydesinfikuje“?
Doplňuji:
Nereklamovali jsme právě proto, že jsme maso kupovali před dvěma dny, a
ačkoli bylo dobře skladované (žádné ježdění autem), mohli by říci
opak a jak jim to vyvrátit? Maso jsme vyhodili a kopupili nové
v Albertu 😉