Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 14.červenec 11:36

Vypeče se nasmrádlé maso?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Koupili jsme v KAuflandu kuřecí čtvrtky, mají trvanlivost do 16. 7., ale příjde mi, že už dnes smrdí. Já jsem na to dost háklivá, ale přítel říká, ať to upeču. Myslíte, že nám po tom bude blbě? Nebo se to při pečení nějak „vydesinfikuje“?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 14.červenec 18:15

Vypeče se nasmrádlé maso?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Koupili jsme v KAuflandu kuřecí čtvrtky, mají trvanlivost do 16. 7., ale příjde mi, že už dnes smrdí. Já jsem na to dost háklivá, ale přítel říká, ať to upeču. Myslíte, že nám po tom bude blbě? Nebo se to při pečení nějak „vydesinfikuje“?
Doplňuji:
Nereklamovali jsme právě proto, že jsme maso kupovali před dvěma dny, a ačkoli bylo dobře skladované (žádné ježdění autem), mohli by říci opak a jak jim to vyvrátit? Maso jsme vyhodili a kopupili nové v Albertu 😉