Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 28.leden 21:18

Jak časté je takové to „dětské randění“?

Rodina a vztahy – Ostatní rodina a vztahy

Kdy spolu „chodí“ 12, 13, 14 letí už na ZŠ. Samozřejmě se nejedná o žádný skutečný vztah (většinou), ne osobní, už vůbec ne fyzický. Jen se spolu dvě děti-vrstevnici domluví, že spolu budou chodit a pak spolu „chodí“. Občas zajdou ven, drží se za ruce.. Často je to hlavně „kolektivní“ randění, protože to dělají kvůli skupině (předvádní, hecování).
Myslím, že je to docela časté. My na základní škole jsme měli několik takových „párů“ v 8. a 9. třídě. A z toho, co vím, tak spolu nerandil nikdo doopravdy a ani ke styku nedošlo (někteří si dali maximálně pusu a to jen zřídka). Neříkám, že by k sexu pod 15 nedocházelo, ale není to nějak časté, ani to nesouvisí s tímto nevinným randěním.

Kdy jste začali s randěním vy? Ať už tím skutečným anebo tím nevinným, dětským. Nebo Vaše děti (pro starší uživatelé). Měli jste jako rodiče problém, pokud vaše dítě začalo „randit“ příliš brzy?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 29.leden 13:24

Jak časté je takové to „dětské randění“?

Rodina a vztahy – Ostatní rodina a vztahy

Kdy spolu „chodí“ 12, 13, 14 letí už na ZŠ. Samozřejmě se nejedná o žádný skutečný vztah, ne osobní, už vůbec ne fyzický. Jen se spolu dva mladiství domluví, že spolu budou chodit a pak spolu „chodí“. Občas zajdou ven, drží se za ruce.. Často je to hlavně „kolektivní“ randění, protože to dělají kvůli skupině (předvádní, hecování).
Myslím, že je to docela časté. My na základní škole jsme měli několik takových „párů“ v 8. a 9. třídě. A z toho, co vím, tak spolu nerandil nikdo doopravdy a ani ke styku nedošlo (někteří si dali maximálně pusu a to jen zřídka). Neříkám, že k sexu pod 15 nedochází, ale není to nějak časté, ani to nesouvisí s tímto nevinným randěním.

Kdy jste začali s randěním vy? Ať už skutečným anebo tím nevinným, dětským. Nebo Vaše děti (pro starší uživatelé). Měli jste jako rodiče problém, pokud vaše dítě začalo „randit“ příliš brzy?