Zeptal/a se – 9.září 17:57
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Kazdy ma svuj zpusob pripravy ryze. Ja mam vychytavku od sve babicky. Varim
(nebo vlastne pecu) ji ve sklenenem pekacku v troube. Pridavam trochu oleje, na
1,5cm nad ryzi vody (horke) a cibuli prospikovanou rebickem. Osolim bud
himalajskou soli nebo zeleninovym vyvarem.
Necham pect asi 15 minut a pak troubu vypnu. Ryze krasne dojde.
Vyzkousela jsem vic receptu, ale tenhle se mi osvedcil nejvic. A pokazde si
vzpomenu na svoji babicku:)
Zeptal/a se – 9.září 17:59
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Kazdy ma svuj zpusob pripravy ryze. Ja mam vychytavku od sve babicky. Varim
(nebo vlastne pecu) ji ve sklenenem pekacku v troube. Pridavam trochu oleje, na
1,5cm nad ryzi vody (horke) a cibuli prospikovanou hrebickem. Osolim bud
himalajskou soli nebo zeleninovym vyvarem.
Necham pect asi 15 minut a pak troubu vypnu. Ryze krasne dojde.
Vyzkousela jsem vic receptu, ale tenhle se mi osvedcil nejvic. A pokazde si
vzpomenu na svoji babicku:)