Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 25.srpen 12:00

Jde, v domácích podmínkách, vyrobit šunčičku o obsahu masa 82–85 %?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Jak?!

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 26.srpen 11:02

Jde, v domácích podmínkách, vyrobit šunčičku o obsahu masa 82–85 %?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Jak?!

Odpovím si na otázku sám. Ano, v domácích podmínkách jde vyrobit šunku i s nižším obsahem masa, ale to bych musel přikoupit a použít: antioxydanty , zahušťovadla, látky zvýrazňující chuť a vůni, bramborový a rýžový škrob, barvivo, regulátor kyselosti, koření a aroma.
… a vy mi tu cpete recepty na šunku z čisté svaloviny + sůl a voda🤦‍♂️