Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.únor 12:36

Má smysl dělat v moka konvičce kyselejší, ovocitější kávu?

Jídlo a vaření – Nápoje

Dnes jsem si udělal první kávu z moka konvičky, a jsem nadšený chutí kávy, která je oproti frenchpressu opravdu plná a intenzivní, jen nevím jestli se hodí připravovat v ní i jiné než čistě hořké kávy, rád bych zkusil i nějakou s lehčí s ovocitější chutí, ale bojím se že káva je příliš intenzivní na její připravu, co myslíte, jaké jsou vaše zkušenosti?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.únor 12:41

Má smysl dělat v moka konvičce kyselejší, ovocitější kávu?

Jídlo a vaření – Nápoje

Dnes jsem si udělal první kávu z moka konvičky, a jsem nadšený chutí kávy, která je oproti frenchpressu opravdu plná a intenzivní, jen nevím jestli se hodí připravovat v ní připravovat i jiné než čistě hořké kávy, rád bych zkusil i nějakou s lehčí a ovocitější chutí, ale bojím se že způsob přípravy dělá kávu příliš intenzivní pro použití méně hořké, co myslíte, jaké jsou vaše zkušenosti?