Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 18.únor 5:31

Co dělat v případě zamítnutí reklamace, která se řešila odstoupením od smlouvy?

Nakupování – Reklamace

Nikdy jsem zamítnutou reklamaci neměl, tak se ptám se předem co dělat? Je možné reklamaci ihned reklamovat znovu? Mohu požádat prodejce, ať mi napíše, proč byla reklamace zamítnuta, abych se pokusil jí dát na čoi? Mám s tím krámem špatnou zkušenost, že jsme se tam vraceli 2× s tím, že jsme si myslely, že druhou reklamovanou věc jsme platily hotově, ale nakonec to podle nich bylo kartou..-to nám řekly až když jsme našly důkaz (účtenku vyfocenou-doklad jsme ztratily) Celou dobu říkali, že to tam nemají ten den v databázi a pak hnedka vytáhly papír, že to nakonec našly, ale nehledaly to minutu jako předtím, ale pár vteřin, takže o tom věděli moc dobře.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 18.únor 9:12

Co dělat v případě zamítnutí reklamace, která se řešila odstoupením od smlouvy?

Nakupování – Reklamace

Nikdy jsem zamítnutou reklamaci neměl, tak se ptám se předem co dělat? Je možné vadu ihned reklamovat znovu? Mohu požádat prodejce, ať mi napíše, proč byla reklamace zamítnuta, abych se pokusil jí dát na čoi? Mám s tím krámem špatnou zkušenost, že jsme se tam vraceli 2× s tím, že jsme si myslely, že druhou reklamovanou věc jsme platily hotově, ale nakonec to podle nich bylo kartou..-to nám řekly až když jsme našly důkaz (účtenku vyfocenou-doklad jsme ztratily) Celou dobu říkali, že to tam nemají ten den v databázi a pak hnedka vytáhly papír, že to nakonec našly, ale nehledaly to minutu jako předtím, ale pár vteřin, takže o tom věděli moc dobře.
Edit; Reklamace je řešena od prodejce odstoupením od smlouvy, já se ptám co dělat pokud by mi jí neuznaly. Nikde jsem nepsal, že už vím verdikt.