anonym
Zeptal/a se – 9.srpen 13:56
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
V mikrovlnce, nebo v hrnci na sporáku na mírném ohni.
anonym
Zeptal/a se – 9.srpen 14:15
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
V mikrovlnce, nebo v hrnci na sporáku na mírném ohni.
Ivzez: mýtus: Ohřívaný špenát je jedovatý
Tento omyl je živen skutečností, že špenát obsahuje střední
množství
dusičnanů, které se za pokojové teploty působením bakterií mění ve
škodlivý
Nitrit. I zde tedy platí obligátní, že špenát musí být pečlivě
skladován a
důsledně celý dobře prohřán při ohřívání.
Zeptal/a se – 9.srpen 14:42
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
V mikrovlnce, nebo v hrnci na sporáku na mírném ohni.
Ivzez: mýtus: Ohřívaný špenát je jedovatý
Tento omyl je živen skutečností, že špenát obsahuje střední
množství
dusičnanů, které se za pokojové teploty působením bakterií mění ve
škodlivý
Nitrit. I zde tedy platí obligátní, že špenát musí být pečlivě
skladován a
důsledně celý dobře prohřán při ohřívání.