Zeptal/a se – 29.květen 14:17
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
V životě se mi snad nepodařila lepší, je to fakt mňamka:
Nejdřív jsem hodinu povařil kosti s bujónem a pepřem, pak zcedil, pokračoval ve vaření se zeleninou do měkka. Nakonec jsem zeleninu kromě kapustiček vyndal a zavařil na kostičky nakrájené brambory. Nemá to chybu, bon apetit!
Zeptal/a se – 29.květen 14:20
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
V životě se mi snad nepodařila lepší, je to fakt mňamka:
Nejdřív jsem hodinu povařil kosti s bujónem a pepřem, pak zcedil, pokračoval ve vaření se zeleninou do měkka. Nakonec jsem zeleninu kromě kapustiček vyndal a zavařil na kostičky nakrájené brambory. Je to asi na 2 l polévky. Nemá to chybu, bon apetit!