Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 29.květen 14:17

Zkusíte polévku s pastiňákem?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

V životě se mi snad nepodařila lepší, je to fakt mňamka:

  • 2 ks hovězích morkových kostí
  • 3 kostky hovězího bujónu Natur
  • 20 kuliček pepře
  • 1 očištěná bílá paprika
  • 150 g řapíkatého celeru
  • 200 g mražených růžkových kapustiček (květák by asi byl ještě lepší)
  • 1 středně velký kořen pastiňáku
  • brambory

Nejdřív jsem hodinu povařil kosti s bujónem a pepřem, pak zcedil, pokračoval ve vaření se zeleninou do měkka. Nakonec jsem zeleninu kromě kapustiček vyndal a zavařil na kostičky nakrájené brambory. Nemá to chybu, bon apetit!

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 29.květen 14:20

Zkusíte polévku s pastiňákem?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

V životě se mi snad nepodařila lepší, je to fakt mňamka:

  • 2 ks hovězích morkových kostí
  • 3 kostky hovězího bujónu Natur
  • 20 kuliček pepře
  • 1 očištěná bílá paprika
  • 150 g řapíkatého celeru
  • 200 g mražených růžkových kapustiček (květák by asi byl ještě lepší)
  • 1 středně velký kořen pastiňáku
  • brambory

Nejdřív jsem hodinu povařil kosti s bujónem a pepřem, pak zcedil, pokračoval ve vaření se zeleninou do měkka. Nakonec jsem zeleninu kromě kapustiček vyndal a zavařil na kostičky nakrájené brambory. Je to asi na 2 l polévky. Nemá to chybu, bon apetit!