Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 25.duben 10:57

Taky vás neopečenej toust štípe do jazyka?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Výrazně se změní chuť ale i odezní štípání, jakmile ho opeču ať už v toustovači, topinkovači nebo na pánvi. Musí to bejt něco, co se vypaří nebo neutralizuje teplem typu alkohol, ale ten v toustovým chlebu neni. Klasickej kypřicí prášek to taky neni, protože ten štípe do jazyka i po upečení, když se ho dá víc.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 25.duben 20:46

Taky vás neopečenej toust štípe do jazyka?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Výrazně se změní chuť ale i odezní štípání, jakmile ho opeču ať už v toustovači, topinkovači nebo na pánvi. Musí to bejt něco, co se vypaří nebo neutralizuje teplem typu alkohol, ale ten v toustovým chlebu neni. Klasickej kypřicí prášek to taky neni, protože ten štípe do jazyka i po upečení, když se ho dá víc.

Doplnění:
Šidlo: e420 sorbitol tam neni. Konzervant premixu je e200 kyselina sorbová a konzervant celýho chleba e282 propionan vápenatý. U e200 na netu píšou, že má štiplavej zápach, o chuti a neutralizaci teplem nic.