Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 28.leden 23:42

Je IQ test od Mensy pravdivý?

Volný čas a hobby – Hádanky a hlavolamy

Dobrý den, rád bych si udělal u Mensa ČR IQ test, (ne online, ale samozřejmě přímo u nich). Myslíte, že IQ které mi vyjde, je odpovídající skutečnému IQ? Většina testů na zkoušku mi přijde opravdu jednoduchá a moje IQ v online testech není pod 120. Ale vím, jsou to jen online testy. Nerad bych byl ale také zklamán, kdyby mi vyšlo IQ pod 100. Také by mi to ulehčilo přijímací řízení na VŠ, takže za zkoušku asi nic nedám (no pár set Kč).

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 29.leden 0:00

Je IQ test od Mensy pravdivý?

Volný čas a hobby – Hádanky a hlavolamy

Dobrý den, rád bych si udělal u Mensa ČR IQ test, (ne online, ale samozřejmě přímo u nich). Myslíte, že IQ které mi vyjde, je odpovídající skutečnému IQ? Většina testů na zkoušku mi přijde opravdu jednoduchá a moje IQ v online testech není pod 120. Ale vím, jsou to jen online testy. Nerad bych byl ale také zklamán, kdyby mi vyšlo IQ pod 100. Také by mi to ulehčilo přijímací řízení na VŠ, takže za zkoušku asi nic nedám (no pár set Kč).
edit: Otázka zněla „Myslíte, že IQ které mi vyjde, je odpovídající skutečnému IQ?“ tak jsem myslel, že si domyslíte, co myslím tím „pravdivý“.