Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 24.srpen 16:35

Čeho jste v poslední době nejvíce litovali?

Aktuality a zábava – Aktuality

I v neposlední době. Měli jste na výber poslechnout rozum nebo srdce a rozhodli jste rozumem a pak litovali. Přešlo to časem?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 28.srpen 1:13

Čeho jste v poslední době nejvíce litovali?

Aktuality a zábava – Aktuality

I v neposlední době. Měli jste na výber poslechnout rozum nebo srdce a rozhodli jste rozumem a pak litovali. Přešlo to časem?
Doplněno po 6 odpovědích.
No tak lidi, co je to s vámi? Když nechcete, neodpovídejte. Já napsala v poslední době a někdo mi napíše, že už to tu bylo, jo bylo před více jak 2200 dny nebo před skoro třemi léty. A neříkejte, že témeř denně něčeho nelitujete. Třeba jste kupovali TV a zvažovali mezi uhlopříčkou 90 a 110 a i když srdce chtělo velkou, dali jste přednost o 1000Kč levnější a menší variantě a pak toho litovali. I když já měla na mysli něco více srdečního. Ale asi se někdo raději prohrabe slovníky a wikipedii, aby sahodlouze odpověděl, než aby napsal větu více osobní. A abych šla já také s kůži na trh, tak napíšu, čeho lituji teď čerstvě já. Zatoulalo se k nám zvíře a já mu poskytla azyl a chtěla si ho i nechat, ale protože už mám doma více zvířat a i tlak mých spolubydlících… Prostě rozum říkal, že setrvalý stav stačí a zvířeti jsem našla nový domov. Co jdu kolem místa, kde leželo, tak ho tam vidím a pláču a vím, že tohle čas nikdy nevymaže a budu toho litovat vždy, jen snad už brečet budu čím dál méně. Avšem, co nikdy nerozhodovali rozumem gratuluji. Závidím, ale přeji ji vám to.