Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 30.září 21:14

Proč v restauracích nečepují kefír?

Jídlo a vaření – Nápoje

Zajímám se teoreticky o alternativní výživu, poslední dobou o houbě která z mléka vytvoří kefír. Dostal jsem tibetskou houbu, tak začínám s praxí. Někde jsem se dočetl, že kefír má obsah alkoholu kolem 3 %. Tudíž je to alkoholický nápoj a kefír za volant nepatří. Kefír bych uvítal i v hospodě, ne jen v krabici.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 30.září 21:22

Proč v restauracích nečepují kefír?

Jídlo a vaření – Nápoje

Zajímám se teoreticky o alternativní výživu, poslední dobou o houbě která z mléka vytvoří kefír. Dostal jsem tibetskou houbu, tak začínám s praxí. Někde jsem se dočetl, že kefír má obsah alkoholu kolem 3 %. Tudíž je to alkoholický nápoj a kefír za volant nepatří. Kefír bych uvítal i v hospodě, ne jen v krabici.

/ale samo že mě chutná zřejmě proto, že nějaký alkohol obsahuje. To by podporovalo myšlenku českého antinotorika, že jsem alkoholik.