Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 19.září 22:58

Vyhověli byste takovému požadavku zaměstnavatele?

Právo a zákony – Pracovní právo

Před několika dny jsem se ptala, kdo hradí pořízení výpisu ze zdravotní dokumentace (viz http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/kdo-hradi-porizeni-vypisu-ze-zdravotni-dokumentace-vstupni-prohlidka). Má dnešní otázka na ní navazuje:

Potencionální zaměstnavatel mě požádal o výpis ze zdravotní dokumentace. Lékař, který posuzuje zdravotní způsobilost při pracovně lékařských prohlídkách se nachází daleko odtud. Zaměstnavatel mě proto požádal, abych výpis v zalepené obálce předala zaměstnanci přímo na pracovišti. Je to v pohodě?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 19.září 23:00

Vyhověli byste takovému požadavku zaměstnavatele?

Právo a zákony – Pracovní právo

Před několika dny jsem se ptala, kdo hradí pořízení výpisu ze zdravotní dokumentace (viz http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/kdo-hradi-porizeni-vypisu-ze-zdravotni-dokumentace-vstupni-prohlidka). Má dnešní otázka navazuje:

Potencionální zaměstnavatel mě požádal o výpis ze zdravotní dokumentace. Lékař, který posuzuje zdravotní způsobilost při pracovně lékařských prohlídkách se nachází daleko odtud. Zaměstnavatel mě proto požádal, abych výpis v zalepené obálce předala zaměstnanci přímo na pracovišti. Je to v pořádku?