Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.duben 14:08

Kde nakupovat spodní prádlo? Alergie na elasten. (ženy)

Zdraví – Ženy a zdraví

Mojí partnerce byla diagnostikována alergie na elasten (nebo minimálně jeho nesnášenlivost). Elasten jí nevadí na kůži, pouze na intimních partiích. Rychlým průzkumem nabízeného zboží v ČR jsme zjistili, že nejsme schopni najít jedinou nabídku spodního prádla, tedy konrétně kalhotek, které by tuto látku neobsahovaly alespoň v množství 5 procent. Ví někdo kde nakupovat? Díky.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.duben 17:02

Kde nakupovat spodní prádlo? Alergie na elasten. (ženy)

Zdraví – Ženy a zdraví

Mojí partnerce byla diagnostikována alergie na elasten (nebo minimálně jeho nesnášenlivost). Elasten jí nevadí na kůži, pouze na intimních partiích. Rychlým průzkumem nabízeného zboží v ČR jsme zjistili, že nejsme schopni najít jedinou nabídku spodního prádla, tedy konrétně kalhotek, které by tuto látku neobsahovaly alespoň v množství 5 procent. Ví někdo kde nakupovat? Díky.
Doplňuji:
Děkuji za snahu, ale nestačí do vyhledávače zadat kalhotky ze 100 procentní bavlny, protože výsledky jsou zpravidla sice označené jako celobavlněné, ale mají pouze 95 procent bavlny a 5 procent elastenu. To platí i pro většinu doporučení zde. Nicméně folur vypadá jako varianta, takže díky.