Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 29.březen 10:59

Vy, kteří udíte maso nebo klobásky, máte nějaké vychytávky?!

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Délka uzení, použité dřevo, teplota, paření a další.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 29.březen 12:04

Vy, kteří udíte maso nebo klobásky, máte nějaké vychytávky?!

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Délka uzení, použité dřevo, teplota, paření a další.
Doplňuji:
Tak schválně: surové klobásky jsou vyrobeny pouze z vepřového bůčku s dodatkem plecka, koření a střevo je o průměru 32 mm a chci,aby klobásky byly brzy hotové. Co poradíte? Gecco, já to znám, ale co ostatní, kteří jsou adepti na uzenářské umění! http://postim­g.org/image/pwj4z0d53/