Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 23.říjen 17:05

Jak se jmenují arašídy, které jsou sladké a po rozkousnutí pálí v puse?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Zdravím, nevíte jak se jmenují arašídy (buráky, asi) které se dají sehnat (myslím že to byl COOP nebo kaufland) normálně u nás v obchodě, ale asi ne v každém. Prodávali se normálně v sáčku jako ostatní arašídy. Když jsem si dal jeden do pusy, byl sladký, ale po rozkousnutí a po chvíli pálil v puse, docela dost :D ale chutnalo to moc dobře a já za boha nemůžu přijít na to jak se to jmenovalo. Wasabi to nebylo, wasabi mě pálí už od začátku, tim jsem si jistý. Bylo to jako arašídy v těstíčku, možná něco japonského, nevím. Cena nebyla nijak velká. Nějaký nápad?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 23.říjen 17:13

Jak se jmenují arašídy, které jsou sladké a po rozkousnutí pálí v puse?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Zdravím, nevíte jak se jmenují arašídy (buráky, asi) které se dají sehnat (myslím že to byl COOP nebo kaufland) normálně u nás v obchodě, ale asi ne v každém. Prodávali se normálně v sáčku jako ostatní arašídy. Když jsem si dal jeden do pusy, byl sladký, ale po rozkousnutí a po chvíli pálil v puse, docela dost :D ale chutnalo to moc dobře a já za boha nemůžu přijít na to jak se to jmenovalo. Wasabi to nebylo, wasabi mě pálí už od začátku, tim jsem si jistý. Bylo to jako arašídy v těstíčku, možná něco japonského, nevím. Cena nebyla nijak velká. Nějaký nápad?
Doplňuji:
Gothic: nene, píšu že nic s wasabi to na 100% nebylo, barva byla tuším taková, jako mají normální buráky.. ale zelená rozhodně ne.