Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 8.duben 19:48

Pocit, že není ten „pravý“

Rodina a vztahy – Partnerství, manželství

Myslíte, že je normální, že ač mám přítele, kterého miluju nade vše na světě a neumím si představit, že bych bez něj byla, že mám stejně trochu obavy, jestli spolu budeme šťastní??? Jestli nás jako rodinu dokáže zabezpečit, jestli bude hodnej manžel a trpělivej otec… mam hrozny strach z budoucnosti, jak vidím kolik je rozvodů… Ještě se vdávat nechci, to ne, ale někde jsem slyšela, že pokud ten člověk trochu pochybuje o tom druhém, že by si ho brát neměl. Jaký názor na to máte vy?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 8.duben 20:08

Pocit, že není ten „pravý“

Rodina a vztahy – Partnerství, manželství

Myslíte, že je normální, že ač mám přítele, kterého miluju nade vše na světě a neumím si představit, že bych bez něj byla, že mám stejně trochu obavy, jestli spolu budeme šťastní??? Jestli nás jako rodinu dokáže zabezpečit, jestli bude hodnej manžel a trpělivej otec… mam hrozny strach z budoucnosti, jak vidím kolik je rozvodů… Ještě se vdávat nechci, to ne, ale někde jsem slyšela, že pokud ten člověk trochu pochybuje o tom druhém, že by si ho brát neměl. Jaký názor na to máte vy?
Doplňuji:
Mluvíme spolu, ještě spolu nebydlíme, ale mám právě obavy, že na nic třeba doma nešáhne, páč on i jeho otec jsou zvyklý na dokonalý servis od maminky. Jeho otec je navíc hrozně pomalý člověk v tom smyslu že má rozděláno 50 věcí na baráku (a to nekecám) a není nic schopný dodělat. Bojím se, aby nebyl po něm, ačkoli on to na něm taky nesnáší. Ale vzhledem k tomu že je mu už 26 a ještě dodělává VŠ (Bc.) – nevadilo mi to, měl předtím ještě jazykovu a neúspešný pokusy přijímaček na práva, ale začínám si to spojovat s tím jeho otcem to je ten problém. Teď navíc je pravděpodobné, že budeme bydlet ve starším baráku po jeho prarodičích, nechtěla jsem tam bydlet, chtěla jsem do Prahy ale nakonec jsme se shodli že to bude nejlevnější řešení bydlet tam, jenže on, ač je doma a čeká jenom do léta na státnice, tak vůbec nic na tom domě nedělá a ani nechce. Jeho táta tam jezdí furt něco „šušnit“ (líp to říct nejde) na zahradu. V domě je strašný bordel (po otci, který říká že to vyklidí)… Říkám mu, ať už s tím něco dělá, že klidně můžu po škole jezdit pomáhat, že už tam můžeme po jeho škole bydlet, až začne vydělávat, ale on prostě mi přijde nechce. Tak jsem se trochu rozepsala. Nevím, jesti jsem to dobře popsala, ale potřebovala bych názor někoho nezaujatého.