Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 11.listopad 22:34

Jaký pes do bytu?

Zvířata – Psi

Chtěla bych psa, bydlíme v bytu v Krkonoších, tudíž všude les, ale zahrada žádná. Pes by byl v bytě. NECHCI žádného gaučáka, nesnáším je a psa z útulku nechce táta. Nejlepší by pro mě byl nějaký retrívr, přijdou mi nejhezčí, i když já mám ráda každého psa většího jak kočka. (Tímto nechci nikoho urazit). Nevíte o nějakém psovi, který by byl pro tak složitou osobu jako já? Čas máme, ale taky to nesmí být tažný pes, který by potřeboval 20 km denně.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 12.listopad 20:08

Jaký pes do bytu?

Zvířata – Psi

Chtěla bych psa, bydlíme v bytu v Krkonoších, tudíž všude les, ale zahrada žádná. Pes by byl v bytě. NECHCI žádného gaučáka, nesnáším je a psa z útulku nechce táta. Nejlepší by pro mě byl nějaký retrívr, přijdou mi nejhezčí, i když já mám ráda každého psa většího jak kočka. (Tímto nechci nikoho urazit). Nevíte o nějakém psovi, který by byl pro tak složitou osobu jako já? Čas máme, ale taky to nesmí být tažný pes, který by potřeboval 20 km denně.
Doplňuji:
Blbě jsem nazvala malé psi, já nemám ráda obecně malé psi. Když štěká německý ovčák, nevadí mi to, ale ty malí štěkají vždycky na všechno, i když jen v obraně. Moc dobře vím, co pes obnáší, je to starost a to velká