Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 4.srpen 19:37

Jake 3D brýle?

Počítače a internet – Ostatní počítače a internet

Hledám 3D brýle. Ale ne červeno-modre ty mam a jsou nekvalitní a obraz je špatny. Našel jsem tyto http://3d-bryle.heureka.cz/lg-ag-f310dp/specifi­kace/#section . Stačí tyto brýle pro zobrazení 3D her na PC. Skoušel jsem červeno-modre ale obraz byl dvojity a nekvalitní (dal jsem to vyskoušet i jiným a řekli to stejne). A tak hledám nějake funkční, levne ale dobře zobrazujíci 3D brýle.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 6.srpen 9:33

Jake 3D brýle?

Počítače a internet – Ostatní počítače a internet

Hledám 3D brýle. Ale ne červeno-modre ty mam a jsou nekvalitní a obraz je špatny. Našel jsem tyto http://3d-bryle.heureka.cz/lg-ag-f310dp/specifi­kace/#section . Stačí tyto brýle pro zobrazení 3D her na PC. Skoušel jsem červeno-modre ale obraz byl dvojity a nekvalitní (dal jsem to vyskoušet i jiným a řekli to stejne). A tak hledám nějake funkční, levne ale dobře zobrazujíci 3D brýle.
Doplňuji:
Ja mám monitor http://lcd-monitory.heure­ka.cz/samsung-s23a550h/ a 3d grafickou kartu nvidia. A to jak jsou ty dvojbarevné brýle tak to jsem si už nastavil ale při větší hloubce 3d se obraz zdvojí a proto hledam nějake učinější brýle.