Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 16.červen 20:31

Počítač a vir (POMOC!)

Počítače a internet – Bezpečnost

Dobrý den,
dnes ráno jsem spustila počítač a chtěla jít hrát Sims. Nabídla se mi aktualizace, která má zlepšit kvalitu hry a obecně. Byla z officiálního webu. Namísto toho, když jsem hru vypla, totálně se mi přeházelo rozlišení bez zeptání. Neuvedla jsem to do původního stavu nanýbrž jen do podobného neboť jsem nevěděla, které to bylo a žádné neodpovídalo minulému. Poté jsem asi po 3 hodinách hrála Sims znova a když jsem je vypla, na obrazovce byla pouze tapeta a nic víc. Pouhý obrázek. Žádný panel, programy, start… Počítač jsem vypla a zapla. Nic. A tohle asi 4×. Poté jsem ho odpojila a vypla totálně a ani po dvou hodinách a půl, kdy se chladil nic nepomohlo. Může to být tou aktualizací? Může to být vir? Co mám teď dělat? Prosím pomozte mi!

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 17.červen 7:10

Počítač a vir (POMOC!)

Počítače a internet – Bezpečnost

Dobrý den,
dnes ráno jsem spustila počítač a chtěla jít hrát Sims. Nabídla se mi aktualizace, která má zlepšit kvalitu hry a obecně. Byla z officiálního webu. Namísto toho, když jsem hru vypla, totálně se mi přeházelo rozlišení bez zeptání. Neuvedla jsem to do původního stavu nanýbrž jen do podobného neboť jsem nevěděla, které to bylo a žádné neodpovídalo minulému. Poté jsem asi po 3 hodinách hrála Sims znova a když jsem je vypla, na obrazovce byla pouze tapeta a nic víc. Pouhý obrázek. Žádný panel, programy, start… Počítač jsem vypla a zapla. Nic. A tohle asi 4×. Poté jsem ho odpojila a vypla totálně a ani po dvou hodinách a půl, kdy se chladil nic nepomohlo. Může to být tou aktualizací? Může to být vir? Co mám teď dělat? Prosím pomozte mi!
Doplňuji:
Večer jsem byla v „Nouzovém systému“ a projela sem Avastem celý počítač. Poté jsem ho ráno zapla, dala Opravit a bylo! :) Děkuji mnohokrát za snahu! :)