Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 31.říjen 10:28

Rozhodně uprostřed. Na sto procent.
Všechny jsou pěkné, na levo by byla hezčí, kdyby měla jiné vlasy (ale ani tak by nebyl hezčí nez ta bruneta). Blondýna taky hezká, ale na brunetu nemá, nejen proto, že je bruneta, ale je celkově hezčí a milejší v obličeji a očích. Blondýna by navíc byla hezčí a přirozenější kdyby nebyla tolik žalovaná (vyloženě nic proto makeup, ale přehnané oční stíny a vůbec ta rtěnka je hrozně výrazná – nepřirozeně výrazná. Do tmavě růžova/fialová to není ono, raději světle růžovou nebo lépe červenou… I když nejlépe asi zcela bez).

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 31.říjen 10:30

Rozhodně uprostřed. Na sto procent. Přesně můj typ, delší tmavě hnědé a mírně vlnité vlasy, trochu snědější, tmavě hnědé oči. Ale nehledě na preference, tak je určitě i tak hezčí.

Všechny jsou pěkné, na levo by byla hezčí, kdyby měla jiné vlasy (ale ani tak by nebyla krásnější než ta bruneta). Blondýna taky hezká, ale na brunetu nemá, nejen proto, že je bruneta, ale je celkově hezčí a milejší v obličeji a očích. Blondýna by navíc byla hezčí a přirozenější kdyby nebyla tolik zmalovaná (vyloženě nic proto makeupu, ale přehnané oční stíny a vůbec ta rtěnka je hrozně výrazná – nepřirozeně výrazná. Do tmavě růžova/fialová to není ono, raději světle růžovou nebo lépe červenou… I když nejlépe asi zcela bez).