Odpověděl/a – 24.září 16:13
Současní odborníci tvrdí, že í, že pití syceného nápoje pomáhá
odstraňovat “špatný” cholesterol a dokáže snižovat hladinu cukru
v krvi.
Většina minerálních vod je tak na sklenku denně. Pokud se jedná
o kvalitní minerální vodu. „šidítka“ a některé vody jsou vhodné
k denní konzumaci i ve větším množství.
Dnešní prodávané minerálky v PET lahvích bývají šidítka. Dlouho
vydrží a usazeniny (minerály) tam nenajdete.
(Super)perlivost může působit pocit sytosti/přesycení v žaludku (sníte
toho méně), plynatost a pálení žáhy.
Odpověděl/a – 24.září 16:32
Současní odborníci tvrdí, že í, že pití syceného nápoje pomáhá
odstraňovat “špatný” cholesterol a dokáže snižovat hladinu cukru
v krvi.
Většina minerálních vod je tak na sklenku denně. Pokud se jedná
o kvalitní minerální vodu. „šidítka“ a některé vody jsou vhodné
k denní konzumaci i ve větším množství.
Dnešní prodávané minerálky v PET lahvích bývají šidítka. Dlouho
vydrží a usazeniny (minerály) tam nenajdete.
Zvýšený cholesterol má různé příčiny. Proto se musí snižovat
různě/odlišně.
Je třeba si uvědomit, že dnešní babičky, maminky, předškolní a školní
zařízení ničí cévy svých dětí. Z neznalosti, v dobré víře
(ovlivněni názory „odborníků“, napříč různými obory), že je krmí
zdravě, z finančních důvodů (dostupnost potravin).
Chybí (obecně v populaci) dostatek vit. skupiny B, D, kyselina listová.
Doastatek Mg (pro správné přisvojenípotřebuje Ca), rutin, citrin. Křemík,
cholin, inozitol, lecitin (vše v obilných klíčcích i sušených). Denně
jablko.
Cévy se devastují ztuženými tky, rostlinnými „másly“ a slunečnicovým
olejem (i když je zdravější variantou konzervace u trvanlivých výrobků
= sušenky, krekry, brambůrky, konzervy, ale stále vhodnější než tk
palmový). Máslo/sádlo jídelny nepoužívají. Restaurace, jen některé
(vyšší cena).
V zúžených a takto poškozených cévách se snadno usazuje cholesterol.
Zdravou cévou přoběhne bez úhony.