Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.duben 17:22

Hm, určitě dámě bude třeba prokázat, že před samotným aktek antikoncepci FAKT SLÍBILA. Budiž pak násilnice.

Stejně tak by mělo být prokázáno muži zde>>>https:/­/www.odpovedi­.cz/otazky/ta­ke-povazujete-sex-bez-kondomu-oproti-souhlasu-se-sexem-s-kondomem-za-znasilneni, že si během milování kondom sundal ZÁMĚRNĚ (že se nevyzul sám), stejně jako že ho při aktu záměrně rozerval (že se nepřešoupstal).

Ještě dobré doplnit, že ho musel ZÁMĚRNĚ ROZTRHAT V NÍ, bo kdyby ho rozerval venku, mohla od toho couvnout (což by se jistě u soudu zohlednilo).

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.duben 17:35

Hm, určitě dámě bude třeba prokázat, že před samotným aktem antikoncepci FAKT SLÍBILA. Budiž pak násilnice.

Stejně tak by mělo být prokázáno násilníkovi zde>>>https:/­/www.odpovedi­.cz/otazky/ta­ke-povazujete-sex-bez-kondomu-oproti-souhlasu-se-sexem-s-kondomem-za-znasilneni, že si během milování kondom sundal ZÁMĚRNĚ (že se mu nevyzul sám), stejně jako že ho při aktu záměrně rozerval (že se nepřešoupstal).

Ještě dobré doplnit, že těsně před tím, než se stal ZVRHLÝM NÁSILNÍKEM, ho „doposud prostý milovník“ musel ZÁMĚRNĚ ROZTRHAT V NÍ (v žalovnici), bo kdyby ho rozerval venku na svobodě, mohla bonzačka od pokračování jistě couvnout (což by se jistě u soudu zohlednilo). A argument se zavřenýma očima by z její strany asi taky neobstál, bo rozebírání přílišné rozkoše a podobný detaily by taky nehrály v její ZATRACENÝ PROSPĚCH!