Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.duben 10:14

Je to málo, ale takhle si lidi vybírají i banku a další věci. Dokonce i obchody a různé služby, které běžně lidé navštěvují a využívají. Nepříjemní lidé vždy odrazují a když už člověk někde došel a jedna tam s nepříjemným člověkem, tak ho další spolupráce může odradit. Mně se to taky stalo už mnohokrát.
Zaměstnavatelova chyby, že zaměstnává takové lidi a nehlídá si, jaký mají přístup a jak jednají s lidmi. Je to jedna z nejdůležitějších věcí. Osobně nechápu, proč takoví lidé, kteří neradi jednají s lidmi, nedělají úplně nějakou jinou práci, kde by nemuseli jednat s lidmi. Ve skladu, v dílně, v kanceláři nebo opravdu kdekoli, kde by nemuseli jednat se zakázníky/klienty.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.duben 11:07

Je to málo, ale takhle si lidi vybírají i banku a další věci. Dokonce i obchody a různé služby, které běžně lidé navštěvují a využívají. Nepříjemní lidé vždy odrazují a když už člověk někde došel a jedná tam s nepříjemným člověkem, tak ho další spolupráce může odradit. Mně se to taky stalo už mnohokrát.
Zaměstnavatelova chyby, že zaměstnává takové lidi a nehlídá si, jaký mají přístup a jak jednají s lidmi. Je to jedna z nejdůležitějších věcí. Osobně nechápu, proč takoví lidé, kteří neradi jednají s lidmi, nedělají úplně nějakou jinou práci, která si nezakládá na jednání s lidmi. Ve skladu, v dílně, v kanceláři nebo opravdu kdekoli, kde by nemuseli jednat se zakázníky/klienty.